Verkoop Huis, Warszawa, Mazowieckie, Polen, Karczunkowska Str

Verkoop - Cod. 43643

  • Typologie: Huis
  • Gebied: 148 m²
  • Getal kamers: 5
  • Verdieping: 0

Wij nodigen u uit - nieuwe, instapklare halfvrijstaande huizen te koop. AANKOOP BIJ ONTWIKKELAAR - GEEN PCC EN GEEN COMMISSIE.

Woningen van de ontwikkelaar worden opgeleverd in de standaard van de ontwikkelaar, dat wil zeggen dat het interieur naar eigen wens kan worden afgewerkt of met een individuele turn-key afwerkingsmogelijkheid (het eerste overleg met de ontwerper is inbegrepen in de prijs van de woning).

De woning op de begane grond beschikt over een grote woonkamer van ruim 40 m2 met een kitchenette (af te scheiden als aparte ruimte), een toilet, een garderoberuimte, een garage en een bijkeuken.

Boven zijn er vier slaapkamers en drie badkamers (twee van de slaapkamers hebben een eigen badkamer plus één badkamer voor iedereen). De grootste slaapkamer – ruim 17 m2 – beschikt over een groot balkon.

Vloerverwarming door het hele huis.
Herstel
Voorbereide installatie voor fotovoltaïsche panelen.
Hoogte van de kamer: 2,9 m en 2,8 m
Alle stadsvoorzieningen: water, elektriciteit, gas, riolering, glasvezel.
Het huis is ook uitgerust met een individuele gaskachel met een tank van 300 liter. extra voorbereide installatie voor een warmtepomp (daarnaast is de installatie ervan in het gebouw ook mogelijk)
video-intercom

Locatie: Warschau Ursynów, ul. Sarabandy - direct naast ul. Karczunkowska. Tegenover de basisschool stopt de bus in 3 minuten naar de metro Wilanowska, Piaseczno en verder. Winkels ook op enkele minuten afstand (o.a. Lidl, Rossmann etc). De Pozytywka-vijver ligt ook op een paar minuten afstand. Je kunt Warschau ook bereiken vanaf het nabijgelegen SKM-treinstation - met de trein in ongeveer tien minuten. De toegang tot het knooppunt S7-route ligt op slechts 5 minuten met de auto.
Wij nodigen u uit voor een bijeenkomst. Voor het afspreken van een presentatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp of via het formulier.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB